Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 3.6g3.7kcal0g0.2g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto18g51kcal3.5g0g4g0g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)55g76kcal11.5g0g3.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow29g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g395kcal36.6g5.2g24.6g2g
Valittu annoskoko352g198kcal18.3g2.6g12.3g1g
Annoskoko puolitettuna176g99kcal9.2g1.3g6.2g0.5g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836