Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g146g510kcal17.1g105.9g2g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g73g106kcal16.1g3.1g2.2g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g37g89kcal6.6g0.2g6.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, tuore 2.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g1525kcal81.2g225.8g31g2.8g
Valittu annoskoko352g762kcal40.6g112.9g15.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna176g381kcal20.3g56.5g7.8g0.7g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733