Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)56g59kcal9g1.1g2g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Munakoiso 75g17kcal0.4g2.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kikherne säilötty Bonduelle50g65kcal3.2g9.9g1.5g2.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g464kcal29.2g44g17.4g14.2g
Valittu annoskoko352g232kcal14.6g22g8.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna176g116kcal7.3g11g4.4g3.6g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83880