Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1019g333kcal6.3g56.7g2g26g
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)138g113kcal13.1g15.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g66g356kcal0.1g0.2g39.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Hirvenliha 845g950kcal178.6g0g25.4g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g3647kcal401g167.4g135.4g60.4g
Valittu annoskoko3510g1823kcal200.5g83.7g67.7g30.2g
Annoskoko puolitettuna1755g912kcal100.3g41.9g33.9g15.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037