Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1009g1668kcal169g0g111g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 123g319kcal33.1g0g20.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 721g2379kcal14.4g21.6g252.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1622g568kcal29.2g103.8g3.2g51.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g10516kcal491.4g250.8g846.6g103.8g
Valittu annoskoko3510g5258kcal245.7g125.4g423.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna1755g2629kcal122.9g62.7g211.7g26g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481