Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1603g3549kcal280.5g0g272.5g0g
Kuohukerma (Ingman)1165g3960kcal25.6g36.1g407.7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto582g1631kcal110.6g0g128.1g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Oivariini, 60 (100g)47g256kcal0.5g0.5g28g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.1g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma (Ingman)1.6g5.5kcal0g0.1g0.6g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g18880kcal838.2g84.4g1675.4g4.4g
Valittu annoskoko3514g9440kcal419.1g42.2g837.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna1757g4720kcal209.6g21.1g418.9g1.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296