Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2804g675kcal50.7g61.7g8.4g64.5g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton234g49kcal0.7g3.7g0g0.2g
Seesamöljy, kylmäpuristettu70g631kcal0g0g70.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)140g201kcal5.5g12.2g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g3231kcal122.6g173.4g186.4g131.8g
Valittu annoskoko3514g1616kcal61.3g86.7g93.2g65.9g
Annoskoko puolitettuna1757g808kcal30.7g43.4g46.6g33g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200