Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1126g271kcal20.4g24.8g3.4g25.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g526g147kcal3.2g31.3g1.1g13.1g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl300g511kcal54.1g4.2g30g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g41g359kcal0g0g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g2632kcal159.2g127.8g150.8g82.2g
Valittu annoskoko3516g1316kcal79.6g63.9g75.4g41.1g
Annoskoko puolitettuna1758g658kcal39.8g32g37.7g20.6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104