Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto599g2038kcal119.9g0g173.8g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Parsakaali brokkoli 1998g700kcal92.3g39g6g49.9g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)80g216kcal9.6g10.4g15.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g400g1271kcal9.2g12g131.9g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g8777kcal478.4g174.2g655.8g115g
Valittu annoskoko3516g4389kcal239.2g87.1g327.9g57.5g
Annoskoko puolitettuna1758g2194kcal119.6g43.6g164g28.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036