Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g429g425kcal37.7g30g15.4g3.4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1201g2041kcal240.1g0g120.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1887g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g4931kcal555.6g60g271g6.8g
Valittu annoskoko3516g2466kcal277.8g30g135.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna1758g1233kcal138.9g15g67.8g1.7g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505