Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen56g81kcal11.3g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kaali, valkokaali135g29kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g67kcal1.1g14.6g0.3g0.4g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 39g15kcal1.3g1.1g0.6g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6.8g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%23g27kcal0.7g1g2.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g76kcal0g0g8.6g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g716kcal36.6g63.2g34.6g7.8g
Valittu annoskoko352g358kcal18.3g31.6g17.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna176g179kcal9.2g15.8g8.7g2g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179