Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%113g238kcal20.2g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kurkku 42g4.6kcal0.2g0.6g0g0.3g
Feta Patros 200 g28g67kcal4.5g0.2g5.3g0g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kermaviili Ingman 10%28g34kcal0.9g1.2g2.8g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g746kcal54.4g11.2g45.2g4.2g
Valittu annoskoko352g373kcal27.2g5.6g22.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna176g187kcal13.6g2.8g11.3g1.1g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271