Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 175g197kcal37g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g417kcal75.4g3.6g10.6g0.8g
Valittu annoskoko352g208kcal37.7g1.8g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna176g104kcal18.9g0.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564