Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 150g293kcal28g0g20.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g63g22kcal1.5g2.9g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%50g40kcal1.6g3g2.5g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g833kcal64g18.8g55g1g
Valittu annoskoko353g416kcal32g9.4g27.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna176g208kcal16g4.7g13.8g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329