Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)1.9g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.9g4.9kcal0g0.2g0.4g0g
Pirkka luomu tomaattimurska187g56kcal2.6g12.2g0.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 112g150kcal9.5g19.8g2.2g5.6g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Viinietikka 11g2.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g588kcal25.2g80.2g17.6g12.2g
Valittu annoskoko353g294kcal12.6g40.1g8.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna176g147kcal6.3g20.1g4.4g3.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.4g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570