Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen88g122kcal16.6g0g6.1g0g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)85g34kcal1.5g7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%44g75kcal3g0.6g6.6g0.9g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g523kcal44g26g26.2g6g
Valittu annoskoko353g262kcal22g13g13.1g3g
Annoskoko puolitettuna176g131kcal11g6.5g6.6g1.5g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475