Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 162g1432kcal0g0g161.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 120g84kcal1.5g13.6g1.5g4.7g
Mustapippuri 39g110kcal4.3g15g1.3g10.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3199g4112kcal663.8g0g159.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g11474kcal1339.2g57.2g649.2g30.2g
Valittu annoskoko3520g5737kcal669.6g28.6g324.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna1760g2869kcal334.8g14.3g162.3g7.6g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200