Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1201g254kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Sipuli kuivattu 100g272kcal10.5g35.1g1.6g35g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g3969kcal361.6g204.6g170g141g
Valittu annoskoko3520g1985kcal180.8g102.3g85g70.5g
Annoskoko puolitettuna1760g992kcal90.4g51.2g42.5g35.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987