Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto600g2040kcal120g0g174g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)80g216kcal9.6g10.4g15.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g400g1272kcal9.2g12g132g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g8787kcal478.8g174.2g656.4g115.2g
Valittu annoskoko3520g4394kcal239.4g87.1g328.2g57.6g
Annoskoko puolitettuna1760g2197kcal119.7g43.6g164.1g28.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036