Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1920g4369kcal364.8g0g326.4g0g
Hapukoor (Tere)320g381kcal9.3g14.1g32g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g192g58kcal1.9g7.7g0.6g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g192g653kcal34.6g0g55.7g0g
Sipuli (kuorittu)384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g13998kcal929.4g103.4g1096g15.6g
Valittu annoskoko3520g6999kcal464.7g51.7g548g7.8g
Annoskoko puolitettuna1760g3500kcal232.4g25.9g274g3.9g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014