Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali890g188kcal10.7g30.2g1.8g18.7g
Porkkana 173g57kcal1.1g9.6g0.3g4.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g700g35kcal1.1g1.3g2.8g0.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g105g368kcal6.3g79.8g1.8g2.1g
Siirappi 42g127kcal0g31.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 560g1275kcal106.5g0g95.3g0g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g35kcal1.7g0.2g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g5213kcal344.4g402.8g242.6g57.2g
Valittu annoskoko3528g2607kcal172.2g201.4g121.3g28.6g
Annoskoko puolitettuna1764g1303kcal86.1g100.7g60.7g14.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727