Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g2107g7375kcal273.9g1475g31.6g0g
Vesi1204g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g96g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1065kcal0g0g120.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g16880kcal547.8g2950g304g0g
Valittu annoskoko3528g8440kcal273.9g1475g152g0g
Annoskoko puolitettuna1764g4220kcal137g737.5g76g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781