Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g2195g5750kcal381.9g0g438.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g192g576kcal6.7g8.6g57.6g0g
Sipuli (kuorittu)302g82kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Korppujauho 110g402kcal11.5g82.2g1.1g5.8g
Vesi549g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 137g1213kcal0g0g137.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g16140kcal815g225g1271.4g23.6g
Valittu annoskoko3528g8070kcal407.5g112.5g635.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna1764g4035kcal203.8g56.3g317.9g5.9g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807