Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 658g659kcal16.7g2.5g63g11.8g
Pekoni, paistettu 478g2464kcal78.6g0g242.5g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti299g837kcal10.2g16.7g80.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl598g2033kcal12g17.9g209.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g67kcal6.7g8.5g0.4g0g
Oliiviöljy 120g1058kcal0g0g119.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g655kcal0.9g0.9g71.8g0g
Kasvisliemi laimennettu 598g56kcal1.7g2.5g4.3g0.3g
Lihaliemi laimennettu 598g113kcal0g17.9g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g15882kcal253.6g133.8g1590.4g24.4g
Valittu annoskoko3528g7941kcal126.8g66.9g795.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna1764g3971kcal63.4g33.5g397.6g6.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804