Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g18g46kcal2.1g1.9g3.3g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g350g210kcal3.2g18.2g14g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss350g434kcal10.5g89.7g2.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g315g88kcal3.5g15.1g1.3g9.5g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g526g631kcal94.6g8.9g23.6g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g193g135kcal3.9g17.3g5.8g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g3522kcal235.6g302.2g150.6g21.4g
Valittu annoskoko3528g1761kcal117.8g151.1g75.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna1764g880kcal58.9g75.6g37.7g5.4g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674