Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g282kcal11.2g21.4g15.6g8.4g
Valittu annoskoko353g141kcal5.6g10.7g7.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna177g71kcal2.8g5.4g3.9g2.1g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255