Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g497kcal39.3g0g38.2g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Paprika, punainen17g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado5.2g32kcal0.4g1.9g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g1234kcal92.8g11g91.8g2.4g
Valittu annoskoko353g617kcal46.4g5.5g45.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna177g309kcal23.2g2.8g23g0.6g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983