Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka84g296kcal11g57.4g0.3g3.2g
Ruisjauho Pirkka25g76kcal2.4g15.3g0.5g3.8g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)63g19kcal0.6g2.5g0.3g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu47g117kcal7g2.3g8.9g0.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g44g26kcal0.2g6.6g0g0.6g
Pizzajuusto, valio24g80kcal5.9g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g1284kcal54.2g168.2g38.4g16.4g
Valittu annoskoko354g642kcal27.1g84.1g19.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna177g321kcal13.6g42.1g9.6g4.1g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029