Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 640g1455kcal121.5g0g108.7g0g
Porkkanaraaste 200g586g158kcal3.5g31.1g1.2g14.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g36g238kcal0.2g0.2g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Kananmuna kuorineen punnittu391g492kcal43g1.2g35.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)444g378kcal4.4g15.5g31.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g249g970kcal72.1g5g72.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 289g991kcal29.4g202.1g3.5g10.1g
Tomaattimurska 711g209kcal4g37.7g1.4g13.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7072g9908kcal563g607.2g560g83.2g
Valittu annoskoko3536g4954kcal281.5g303.6g280g41.6g
Annoskoko puolitettuna1768g2477kcal140.8g151.8g140g20.8g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260