Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g301g99kcal1.8g16.9g0.6g7.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)27g171kcal0g0g19g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 24g80kcal0.1g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g700kcal3.8g72.8g39.2g15g
Valittu annoskoko354g350kcal1.9g36.4g19.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna177g175kcal1g18.2g9.8g3.8g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498