Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g110g220kcal21.9g0g14.3g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)3.4g23kcal0g0g2.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g55g37kcal0.9g8.2g0.1g0g
Suolapähkinä 1.5g9kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow179g71kcal3.7g12.1g0.7g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g777kcal54.6g41.6g42.4g11g
Valittu annoskoko354g388kcal27.3g20.8g21.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna177g194kcal13.7g10.4g10.6g2.8g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722