Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl23g76kcal3.1g12.6g1.5g2.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Maitojauhe rasvaton 4.7g17kcal1.5g2.5g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)52g100kcal13.1g0g5.2g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g13g13kcal0.5g2.6g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa38g112kcal8.6g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana709g1277kcal72.4g96.2g65.2g10.4g
Valittu annoskoko354g639kcal36.2g48.1g32.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna177g319kcal18.1g24.1g16.3g2.6g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253