Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g23g89kcal0.7g4.5g7.7g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g30g75kcal3.3g0.9g6.6g0.5g
Chilikastike original, Felix45g40kcal0.8g6.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Paprika punainen 195g57kcal1.8g8.8g0.8g3.7g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Chili mausteseos, Old El Paso4.5g13kcal0.4g2.2g0.3g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g480g1057kcal57.6g12.5g86.5g1g
Makaroni, keitetty, suolaton 150g147kcal4.6g29.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g3924kcal166.6g310.8g211.4g53g
Valittu annoskoko3540g1962kcal83.3g155.4g105.7g26.5g
Annoskoko puolitettuna1770g981kcal41.7g77.7g52.9g13.3g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030