Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1998g3396kcal379.6g0g199.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Katkarapu 999g683kcal144.2g0g11g0g
Pekoni, paistettu 499g2572kcal82.1g0g253.2g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Chili mausteseos, Old El Paso15g42kcal1.2g7.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g13569kcal1220.2g47.2g931.8g8.2g
Valittu annoskoko3540g6784kcal610.1g23.6g465.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna1770g3392kcal305.1g11.8g233g2.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313