Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 877g211kcal15.9g19.3g2.6g20.2g
Parsakaali brokkoli 877g307kcal40.5g17.1g2.6g21.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 701g854kcal149g0g28.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%438g570kcal13.2g8.8g57g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1158kcal7g10.5g122.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl35g309kcal0g0g35.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima263g1026kcal76.3g0g78.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g8868kcal603.8g111.4g654g85g
Valittu annoskoko3542g4434kcal301.9g55.7g327g42.5g
Annoskoko puolitettuna1771g2217kcal151g27.9g163.5g21.3g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937