Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1165g1934kcal221.4g0g116.5g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kidneypapu, suolaliemessä559g615kcal43.6g100.7g2.8g44.7g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g489g382kcal25g56.3g5.9g24.5g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1165g291kcal15.1g48.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g6932kcal613.8g425.2g302.2g143.2g
Valittu annoskoko3542g3466kcal306.9g212.6g151.1g71.6g
Annoskoko puolitettuna1771g1733kcal153.5g106.3g75.6g35.8g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502