Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1749g3166kcal411g75.2g134.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl46g400kcal0g0g45.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Omena, keskikokoinen 200g700g238kcal1.4g49.7g2.1g12.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g54kcal1.8g3.5g3.7g0.1g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g700g245kcal0g25.2g0g0g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7084g8694kcal849.6g394.8g375g42g
Valittu annoskoko3542g4347kcal424.8g197.4g187.5g21g
Annoskoko puolitettuna1771g2174kcal212.4g98.7g93.8g10.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700