J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g901g1487kcal180.2g0g90.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )676g2366kcal121.7g398.8g26.4g40.6g
Kananmuna kuorineen punnittu248g312kcal27.3g0.7g22.3g0g
Milbona Maito rasvaton1352g446kcal44.6g66.2g0g0g
Sipuli 203g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g90g415kcal0.5g0.5g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g10320kcal764.2g973.8g371.2g90.8g
Valittu annoskoko3546g5160kcal382.1g486.9g185.6g45.4g
Annoskoko puolitettuna1773g2580kcal191.1g243.5g92.8g22.7g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750