Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g24kcal0.7g4.5g0.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g52g21kcal0.6g3.7g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g174kcal4.4g24.6g5.8g2.6g
Valittu annoskoko355g87kcal2.2g12.3g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna178g44kcal1.1g6.2g1.5g0.7g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921