Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)169g54kcal5.1g8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g254kcal0g0g28.2g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g85g284kcal13.7g42.3g6.4g11.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 62g189kcal5.4g34.4g1.2g8.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 9g30kcal2.7g0.6g1.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1620kcal53.8g170.6g75.2g45.8g
Valittu annoskoko356g810kcal26.9g85.3g37.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna178g405kcal13.5g42.7g18.8g11.5g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528