Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g66g113kcal13.1g0g6.6g0g
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Ohrasuurimo 16g51kcal1.3g10.1g0.3g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 24g38kcal0.6g0.6g3.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g544kcal35.2g44.4g22g9g
Valittu annoskoko356g272kcal17.6g22.2g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna178g136kcal8.8g11.1g5.5g2.3g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363