Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)280g1036kcal39.2g154g22.4g30.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1600g715kcal3g150.7g1.6g28.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1029kcal30.6g210g3.6g10.5g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)280g1036kcal39.2g154g22.4g30.8g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g19147kcal293.6g1880.6g1120.6g201.8g
Valittu annoskoko3550g9573kcal146.8g940.3g560.3g100.9g
Annoskoko puolitettuna1775g4787kcal73.4g470.2g280.2g50.5g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918