Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1200g1667kcal227.9g0g84g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g150g165kcal7.5g31.5g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kukkakaali 1499g361kcal27.1g33g4.5g34.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g450g1619kcal125.9g9g121.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g8690kcal791.8g178.4g518.6g78.2g
Valittu annoskoko3552g4345kcal395.9g89.2g259.3g39.1g
Annoskoko puolitettuna1776g2172kcal198g44.6g129.7g19.6g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349