Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 801g1151kcal128.2g0g71.3g0g
Tomaatti, tuore1335g271kcal8g50.7g4g18.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1068g246kcal15g36.3g4.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 334g926kcal6.7g10g93.5g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g5424kcal315.8g194g373g37.4g
Valittu annoskoko3552g2712kcal157.9g97g186.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna1776g1356kcal79g48.5g93.3g9.4g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454