Mureke

Anna korppujauhojen turvota ruokakermassa jonkin aikaa.

Lisää sipulikuutiot, raastetut perunat ja mausteet.

Lisää jauheliha ja kananmunat.

Laita isoon uunivuokaan (itse laitoin kolmeen uunivuokaan), lisää päälle tomaattisiivut ja tuorejuusto, itse laitoin paprika-chilin antamaan mukavaa lisämakua.

Paista 225 C noin 40 minuuttia.

Itse teen näin suuria annoksia ja laitan pakkaseen valmiiksi kerta-annoksiksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1920g3187kcal364.8g0g192g0g
Sipulikuutiot rainbow512g51kcal7.7g7.7g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 230g126kcal3.7g30.2g0.4g2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g422g232kcal13.1g27g8.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g16kcal0.8g3.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 141g201kcal17.6g0.4g14.4g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 64g97kcal5.1g3g7g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)64g237kcal8.9g46.4g1.6g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g8360kcal845.4g248g449g13.8g
Valittu annoskoko3552g4180kcal422.7g124g224.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna1776g2090kcal211.4g62g112.3g3.5g
Arvot/100g100g118kcal11.9g3.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147246