Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.950g5224kcal9.5g9.5g569.8g0g
Sokeri 807g3277kcal0g806.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g152kcal0g37.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 784g1118kcal97.9g2.4g80.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 926g3177kcal94.4g648.2g11.1g32.4g
Leivinjauhe 48g83kcal2.5g17.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g26061kcal408.6g3044.2g1322.4g65.2g
Valittu annoskoko3552g13031kcal204.3g1522.1g661.2g32.6g
Annoskoko puolitettuna1776g6515kcal102.2g761.1g330.6g16.3g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059