Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1440g610kcal141.3g5.8g1.4g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g960g5184kcal96g345.6g355.2g0g
Semper mangoa soseena960g480kcal1.9g115.2g2.9g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7104g14107kcal478.4g1316.8g719g0g
Valittu annoskoko3552g7053kcal239.2g658.4g359.5g0g
Annoskoko puolitettuna1776g3527kcal119.6g329.2g179.8g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658