Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g923g2122kcal61.8g387.6g15.7g129.2g
Tonnikala vedessä 653g681kcal146.4g0g9.8g0g
Tomaatti 1165g265kcal6.5g40.2g3.5g16.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)326g881kcal97.9g0g55.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 70g49kcal0.9g7.9g0.9g2.7g
Tilli, tuore 280g84kcal10.3g2.5g2.2g5.9g
Becel kevyt margariini 5g140g447kcal2.4g0g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7112g9060kcal652.4g876.4g273g308.2g
Valittu annoskoko3556g4530kcal326.2g438.2g136.5g154.1g
Annoskoko puolitettuna1778g2265kcal163.1g219.1g68.3g77.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778