Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)200g640kcal20g126.1g4.6g28g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.9g1.3g3.8g
Ohrajauho 9g30kcal0.8g5.9g0.2g0.7g
Siirappi, tumma20g64kcal0g14.8g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g2478kcal63.6g445.4g42.2g65g
Valittu annoskoko356g1239kcal31.8g222.7g21.1g32.5g
Annoskoko puolitettuna178g620kcal15.9g111.4g10.6g16.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.6g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154