Helpot sipulipiiraat

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g200g768kcal12.2g59.3g53.9g3.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g1676kcal29g134.4g114g12g
Valittu annoskoko356g838kcal14.5g67.2g57g6g
Annoskoko puolitettuna178g419kcal7.3g33.6g28.5g3g
Arvot/100g100g235kcal4.1g18.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58990